Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kabil durumlarda dahi baplar insanların çıkışı dâhilin elverişli konumda olabilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

 Buna karşılık, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut alçaklatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine gereğince

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapisinda ürkü amerikan bar kolu panik takkadak kapının kolaylıkla açılması derunin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, genellikle A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan yüce mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli başlı periyotlarla bu perese denetleme edilmelidir. 

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha yavuz uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstısaf firmalar yangın kapısı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yönlü etkili nitelikli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Sadece bapnın açılması görevini yerine Yangın Kapısı getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Report this wiki page