Yangın Merdiveni Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Tasarım olarak farklılık göstermekle bile eş özellikleri, dayanıklı ve sağlıklı mimarida olmalarıdır. ölçünlü iç kapılara oranla farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına demetlı olarak birkaç farklı himaye seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi onay olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Duman sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Evgin çıkış kapısı adı ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte kuruluşda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını karışmak yürekin mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, auta rast açılan ürkü amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapıya maruz isimdir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı dizi otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın kapıları camlı olur.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın yahut farklı bir ivedili durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını durdurmak bileğildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde tasarlanmıştır).

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin şişko halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi gidiş önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü yangın kapısı ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baz kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili hınçe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesin kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize teklif verememekteyiz.

Report this wiki page